Stærke tanker til hverdagens udfordringer

Få unik inspiration til ledelse og arbejdsliv. Oplev hvordan filosofiens idéer kan inspirere og skabe engagement, indlevelse og arbejdsglæde i hverdagen.

Jeg har startet min virksomhed Stay Human fordi jeg brænder for, at omsætte filosofihistoriens allerstørste idéer til brugbare koncepter i praksis.

Book et foredrag, seminar eller netværksmøde og oplev hvordan praktisk filosofi kan overraske og skabe overskud i dagligdagen.

Oprindeligt er jeg uddannet cand.theol. og jeg har tidligere arbejdet som præst. Efter et par år i præstekjolen fik jeg lyst

til at arbejde med eksistens og ledelsesfilosofi i en professionel erhvervssammenhæng.

Siden er det blevet til en erhvervsPhD i DONG Energy, hvor jeg har forsket i eksistens og selvledelse i det moderne arbejdsliv.

Jeg er underviser på Diplomuddannelse i Ledelse og jeg er ekstern lektor på CBS, Institut for Ledelse, Politik og Filosofi.

Få mere inspiration på min blog, eller læs videre i artiklerne nedenfor.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.
Tommy Kjær Lassen, phd og ledelsesfilosof. 24 41 78 99

Artikler mm

Referencer

"Tommy er en autentisk, skarp og intelligent formidler, der griber øjeblikkets muligheder og forener det med sin store viden, ekspertise og refleksion.”

Nanna Kristensen, Organisationspsykolog, Statens Center for Kompetenceudvikling

"Tommy formidler selvledelse, engagement og personlig udvikling på en intens og virkningsfuld måde. De filosofiske metoder har fået os til at tænke på nye måder."

Karsten Lønvig, Director, Finance, DONG Energy Wind Power

"Tommy fik ret hurtigt skabt en rigtig god kontakt til vores deltagere. Han fik bragt sædvanligvis abstrakt og langhåret stof ned i øjenhøjde, og gjort virkelig håndgribelig og egentligt brugbart."

Dorthe Christensen, Projektleder, Akademiet for Talentfulde Unge