Teolog og erhvervsfilosof Tommy Kjær Lassen

Jeg er ph.d. i ledelsesfilosofi og ekstern lektor på Copenhagen Business School, Institut for Ledelse, Politik og Filosofi.

Jeg underviser på en række lederuddannelser heriblandt:

  • Niels Brock Executive, MBA-uddannelsen i faget Management Perspectives & Business Ethics
  • Professionshøjskolen Absalon, Diplomuddannelse i ledelse, i grundmodulet Det personlige lederskab samt valgmodulet Ledelse og filosfi.
  • Den Offentlige Lederuddannelse i valgfaget Ledelse og filosofi.
  • Copenhagen Business School, kandidatvalgfaget Business coaching samt bachelorfaget Videnskabsteori

Jeg er forfatter til bogen Filosofi for ledere. Fordybelse, nærvær og mening i det daglige arbejdsliv. Derudover har jeg skrevet en række artikler i krydsfeltet mellem eksistens, etik og dannelse på den ene side og ledelse, motivation og arbejdsliv på den anden.

Jeg er soloselvstændig med konsulentvirksomheden STAY HUMAN, hvor jeg formidler organisations- og ledelsesudvikling gennem filosofisk analyse, refleksion og indsigt. Følg STAY HUMAN på LinkedIn og Facebook og hold dig opdateret om nye kurser, aktiviteter, refleksioner og artikler.

Oprindeligt er jeg uddannet cand.theol. og jeg har i en kort årrække arbejdet som præst. Privat bor jeg i Hillerød med min familie.

For C.V. og yderligere information se min profil på LinkedIn.

Du er god til at formidle Kierkegaards teorier så alle har en chance for at forstå ham.

HR Konsulent Geeta Bonde, Østjyllands Politi

Tommy fik ret hurtigt skabt en rigtig god kontakt til vores deltagere. Han fik bragt sædvanligvis abstrakt og langhåret stof ned i øjenhøjde, og gjort virkelig håndgribelig og egentligt brugbart.

Projektleder Dorthe Christensen, Akademiet for Talentfulde Unge

Tommy er en autentisk, skarp og intelligent formidler, der griber øjeblikkets muligheder og forener det med sin store viden, ekspertise og refleksion.

Organisationspsykolog Nanna Kristensen, Statens Center for Kompetenceudvikling

Tommys undervisning i filosofi gav mig lige præcis det skub og de personlige ledelseskompetencer, jeg skulle bruge til at navigere i en kompleks og krævende hverdag.

Maibritt Elm Nielsen, Plejehjemsforstander, Danske Diakonhjem.

Meget givende foredrag. Tommy gav en inspireret og inspirerende præsentation af Hannah Arendts tanker om arbejde. Alle tilstedeværende, uanset baggrund og alder, fik nye vinkler på, hvad arbejde er, og hvad arbejde skal være.

Lise Trap, Sognepræst i Folkekirken

Tommy er en meget inspirerende foredragsholder, som evner at sætte kendte essentielle problemstillinger ind i en anderledes ramme. Med sit nærvær får Tommy bragt sit publikum med ud på en rejse, hvor alle kommer sikkert i havn, men samtidig får noget med hjem!

HR-chef Kirsten Daniels, FTF-A

Jeg kan varmt anbefale Tommy til oplæg og dialoger om filosofiens betydning for ledelse, og til workshops, hvor deltagerne med Tommys hjælp bliver klogere på deres egen ledelsesfilosofi.

Ledelseskonsulent og netværksfacilitator Malene Laursen, Professionshøjskolen Absalon

Tommys inspirationsseminar vækkede min nysgerrighed og undringslyst og gav mig inspiration til en mere filosofisk tilgang til min egen personlige udvikling.

Personalekonsulent Rikke Vishart, Miljøministeriet

Tommys force er hans insisteren på at arbejdsliv og ledelse kræver, at vi skaber os rum til at undres og reflektere. Med det eksistentielle som udgangspunkt skaber han et stærkt modbillede til hurtige ledelsesteknologier og tilgange, hvor vi forsøger at "metode os" ud af det meste.

Centerleder Connie Yilmaz Jantzen, Center for Diakoni og Ledelse

Tak for en fantastisk undervisningsgang omkring filosofi og ledelse. Jeg er helt solgt på dette område. (Læs: jeg ELSKER det).

Helle Theede Krag, Leder af Barnets Blå Hus Svendborg

Du har givet mig stof til evig eftertanke. Din undervisning, dine eksempler og din indlevende og engagerede måde at formidle på, var helt fantastisk.

Souschef Trine Benzner, Næstved Sygehus

Kurset Kierkegaard og lederskab var et yderst inspirerende og givende lederkursus, som Tommy formidlede med stor menneskelig indsigt.

Anette Bygum, Overlæge, Professor, Dr.med., Region Syddanmark

Kontoradresse


  • Vesterbrogade 26
  • DK-1620 København V
  • CVR: 34825920

Postadresse


  • Teglværksvej 6
  • DK-3400 Hillerød

Kontakt