Få inspiration, der virker i hverdagen


Oplev hvordan filosofi i praksis kan inspirere og skabe nytænkning, engagement og arbejdsglæde i hverdagen.

Har du for eksempel overvejet hvordan du finder dig selv i en teknologisk, omskiftelig og præstationsorienteret tid?

Giv dit team en unik oplevelse med klassisk viden uden overfladiske buzzwords og letkøbte tricks.

Find et relevant foredrag i listen nedenfor. Tag Søren Kierkegaard med på arbejde, eller styrk din oplevelse af mening og balance med Hannah Arendts geniale filosofi om Labor, Work & Action.

Få praktisk filosofi, hvor alle kan være med. Styrk jeres egenomsorg med filosofisk indsigt i liv og arbejde. Få eksistentiel inspiration med personlige aha-oplevelser.

Ring 24 41 78 99 og hør mere. Alle emner kan skræddersys så de passer til jeres unikke situation. Læs her hvad andre siger om Tommys foredrag og seminarer.

Foredrag / oplæg / seminar / konference

Få ny inspiration til ledelse og arbejdsliv fra filosofihistoriens klassiske tænkere. Book et foredrag eller et oplæg med udødelige pointer omsat til hverdagens ledelsespraksis.

Find et foredrag nedenfor eller ring til mig på (+45) 2441 7899 for at høre mere om et skræddersyet foredrag målrettet til jeres organisation.

 

Filosofiske 'benspænd' til tidens ledelse

Få noget nyt at tænke over med klassiske indsigter fra filosofiens verden. Bliv udfordret af eksistensfilosofiens skarpe livsanalyse og etikkens radikale idealer.

 • Der går ikke en lige vej til det væsentlige
 • Du skal sætte dig spil - ikke kun i spil
 • Mennesker er mål - ikke kun middel
 • Ledelse går aldrig op - og det er helt okay

Skru op for den menneskelige side af ledelse og skab mere plads til undring, refleksion og langsom ledelrudvikling.

Reflekter dybere over din ledelsespraksis med filosofisk paradokstænkning. I en tid, der bliver stadig mere usikker, kompleks og foranderlig, er der mere end nogensinde brug for lederudviling med fordybelse, refleksion og eftertanke.

Velkommen til det eksistentielle lederskab

Der er stort pres på individet i det moderne lederskab og arbejdsliv.

Livets store eksistentielle spørgsmål trænger sig i stigende grad på i forhold til karriere og arbejdsliv.

For eksempel er identitetsdannelse i dag en langt mere formbar størrelse end tidligere. Alt dette udgør en dobbelt udfordring for tidens ledere. Dels skal hun forholde sig til medarbejdernes eksistentielle spørgsmål og dels skal hun værne om sin egen eksistentielle velbefindende.

Dette foredrag handler om eksistentiel ledelse og giver inspiration til eksistentiel egenomsorg i ledelse.

Det handler blandt andet om sindsro, refleksion og evnen til fordybelse i hverdagen.

 
 

Ledelse med sårbarhed

Drop forestillingen om den heroiske leder, der altid har svar på rede hånd og en løsning til ethvert problem. God ledelse handler også om at være menneske - på godt og ondt. Det handler om at være i kontakt med både styrkerne og sårbarheden som menneske og leder.

Ledelse med sårbarhed er en mere ærlig og troværdig form for ledelse. Det er en ledelsespraksis, der skaber tillid og som øger den psykologiske tryghed. Ledelse med sårbarhed er langtidsholdbar ledelse, der vil forestillelsen til livs. Sårbarhed er ikke det samme som svaghed:

 • Det kræver mod at være en uperfekt leder
 • Vi opnår endnu mere sammen, når det er tilladt at være sårbar
 • Sårbarhed kan skabe ægte sammenhold og samhørighed

Dette foredrag inspirerer til en mere sårbar ledelsespraksis og viser værdien af et mere realistisk og nuanceret menneskebillede i hverdagens organisationsliv.

Ledelse med ånd og dannelse

Vi lever i en tid, der kalder på en humanistisk opkvalificering. Vi har brug for at kunne noget som vi ikke kan i dag. Midt i en professionel, accelererende og teknologisk ledelsestid, har vi brug for mere af det menneskelige.

Dette foredrag inspirerer til en ledelsesudvikling med mere fokus på ånd og dannelse. Det er de gamle dyder fra den klassiske filosofi, der skal i spil igen. Det er den eksistentielle refleksion over den måde, man er tilstede i livet på. Det er den etiske bevidsthed og det sansende nærvær.

Foredraget inspirerer til en dybere måde at være sig selv - midt i en professionel hverdag. Det er eksistentiel til det moderne lederskab.

 

Kontoradresse


 • Vesterbrogade 26
 • DK-1620 København V
 • CVR: 34825920

Postadresse


 • Teglværksvej 6
 • DK-3400 Hillerød

Kontakt